Sökmotoroptimering

Framgångsrik sökmotoroptimering kan vara skillnaden mellan medvind och motvind för ett företag.

Med SEO Sveriges mångåriga erfarenhet inom sökmotoroptimering vet vi vad som fungerar och vad som förstör. Genom noggrant och långsiktigt arbete, tillsammans med våra kunder, utvecklar vi webbplatsen så det uppfyller alla de krav – både från sökmotorer och besökare – som ställs idag.

Framgångsrik sökmotoroptimering är ett hantverk som bygger på kombinationen mellan kundkännedom och en perfekt webbplats. Att förstå vad kunden söker efter och hur du bäst anpassar din webbplats i struktur och innehåll är egentligen vad sökmotoroptimering går ut på, och det kanske låter enkelt, men i en tid av snabba förändringar och stora krav på relevant och unikt innehåll, är sökmotoroptimerings-arbete ett strategiskt och tidskrävande arbete, som kräver både snabba fötter och teknisk kompetens.

Allt finns på nätet idag. Alla företag finns där. Alla kunder finns där. Det innebär att just dina kunder – nutida som framtida – också finns där. Men också dina konkurrenter. Vem syns idag högst upp vid sökning på relevanta fraser?

Gör en test-googling och se efter. Är du nöjd med resultatet?

Om inte – kontakta oss på SEO Sverige. Vi kan sökmotoroptimering och vi hjälper dig dig att öka din försäljning och slå dina konkurrenter på fingrarna, ring oss på 040-882 70.

Våra medarbetare har jobbat med onlinemarknadsföring sedan tidigt 2000-tal och vi utgår alltid från sökmotorn Google och dess riktlinjer. Vår sökmotoroptimering fungerar lika bra för Bing och Yahoo! med flera sökmotorer.

Google sökning- sökmotoroptimering

Varför sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering handlar om att göra din webbplats tillgänglig för sökmotorerna för att du ska få en bättre synbarhet i sökmotorerna.

En stor del i denna process går ut på att strukturera en webbsida så att den upptäcks, läses och indexeras av sökmotorerna på ett så optimalt sätt som möjligt. Rätt utfört kommer ditt innehåll att vara attraktivt, relevant och tydligt både för sökmotorerna och för deras användare.

Tänk om ingen kunde hitta ditt företag eller telefonnummer? Ingen hållbar situation för de flesta företag. Samma sak gäller idag för ett företags webbsida. Folk förväntar sig att kunna hitta er utan krångel.

Tänk på alla potentiella kunder som inte känner till er? Med ett par knapptryckningar kan deras intresse väckas för just era produkter eller tjänster om ni syns där de letar.

Sannolikheten att få nya kunder på detta snabba och enkla vis ökar dessutom ännu mer om man har en genomtänkt struktur och design på sin hemsida.

Med hjälp av sökmotoroptimering kan man alltså nå fler nya kunder som letar efter just vad ditt företag har att erbjuda.

Tillvägagångssätt sökmotoroptimering

Onpage optimering vid sökmotroptimering:

 • Justering av titlarna på varje undersida.
 • Ser till att metataggen descprition stämmer med varje undersidas textinnehåll.
 • Lägger till meta keyword om det är nödvändigt.
 • Ser till att rubrikerna till texterna har rätt H1, H2 och H3.
 • Ordnar som att den interna länkstrukturen är korrekt.
 • Skapar en sitemap för att hjälpa sökmotorernas spindlar att hitta allt på hemsidan, om inte en sådan redan finns.
 • Ser över textinnehållet och kommer med eventuella ändringar om det också behövs.

Offpage optimering vid sökmotoroptimering:

 • Vi ser till att ni får länkar till er hemsida via vårt eget länknätverk för att öka relevansen i sidan (läs vidare om pagerank)
 • Skickar varje månad ut en sökordsrapport, så att ni kan följa resan mot toppen av resultaten.
 • Kommer med förslag kontinuerligt på vad som kan göras bättre allt eftersom.
 • Utbildare er på vad ni ska tänka på om ni vill förändra innehållet på hemsidan.

För mer information om sökmotoroptimering, sponsrade länkar och våra övriga tjänster går det bra att kontakta oss på 040-882 70. Här finns vi!

SEO Sverige & sökmotoroptimering

SEO Sverige har hjälpt sina kunder till konkurrensfördelar och ökad försäljning genom sökmotoroptimering sedan 2006. Vi arbetar med full transparens och vårt mål är att tillsammans med kunden, på ett pedagogiskt sätt, nå deras mål och visioner.

Ta del av vår mångåriga expertis inom SEO – ring oss på 040-88270 redan idag!

Ring upp mig!

Ange ditt telefonnummer så ringer någon av våra experter upp dig.

Alternativt ring oss på 040-882 70 eller maila oss.