Looker Studio ikon SVG

Looker Studio (fd Google Data Studio)

Google Data Studio är ett rapporteringsverktyg som omvandlar data till informativa rapporter. Google Data Studio går att koppla till många olika datakällor. Bland dessa datakällor finner du bland annat 16 olika Google ägda källor som exempel Google Ads, Google Analytics, Google Sheets, Youtube Analytics med flera. Det finns även en stor möjlighet att få data ur andra källor som inte ägs av Google.

Vad är fördelen med Looker Studio?

Vanligtvis så tar rapporter tid och ork från medarbetare. Varför? För att de oftast är tråkiga, komplicerade och inte automatiserade. Google Data Studio tar bort dessa tre faktorer och gör det smidigt att bygga rapporter.

Tack vare att det sker dagliga uppdateringar i de olika källorna får man enkelt en insyn i vad som fungerar och vad som behöver förändras. Rapporten byggs även upp på sådant vis att man får se visuella resultat som går att jämföras med information från tidigare perioder.

Behöver du hjälp eller vill komma igång med rapportering via Google Data Studio? Fyll i kontaktformuläret eller ring oss direkt på 040-882 70 så hjälper vi gärna dig!

Behöver du hjälp med Looker Studio?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
GDPR

Läs mer om SEO Sverige och våra tjänster