tiktok annonsering seo sverige

TikTok-annonsering

Varför annonsera på TikTok?

Frågan är inte om du ska annonsera på TikTok, frågan är vad du ska annonsera på TikTok. Denna beroendeframkallande kanal fångar lätt användaren och hen spenderar mycket tid där.

Det bästa av allt är att materialet som fungerar bäst är där inga stora produktioner eller kostnader bakom, utan det som fungerar bäst är det som smälter in i användarens vanliga flöde. Autentiskt innehåll levererar!

Hitta din målgrupp

Hitta din målgrupp med hjälp av demografi, beteende och kategori. Givetvis väljer du även målsättning med dina annonser baserat på ditt syfte med att annonsera på TikTok (konvertera, medvetenhet eller trafik). Vi hjälper dig att välja rätt annonsformat och ger råd/hjälp kring innehåll baserat på er målsättning med annonseringen på TikTok.

TikTok är kul och ger fantastiska annonseringsresultat för företag som lyckas bemästra det på rätt sätt. In och underhåll er målgrupp samtidigt som ni får hög ROI med er TikTok-annonsering. Behöver du vår hjälp eller vill lära dig mer om TikTok-annonsering? Fyll i formuläret så hjälper vi dig!

SEO Sverige har bistått flera kunder med framgångsrika kampanjer genom TikTok-annonsering, här är några av dem

Logga-svenska kyrkan
Logga-root pasta
Logga-länsförsäkringar skåne

FAQ TikTok-annonsering

Du har två alternativ: antingen anlitar du oss för att hantera dina kampanjer, eller så gör du det själv genom kampanjhanteraren. Där kan du skapa olika typer av kampanjer, ladda upp videor och börja synas för din målgrupp.

Oavsett om du vill öka din varumärkeskännedom, driva trafik till din webbplats eller generera fler leads, kan du enkelt anpassa och övervaka dina kampanjer för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Det krävs ett konto i kampanjhanteraren, men du behöver inte ha ett vanligt TikTok-konto för att börja annonsera.

Besök registreringssidan för annonsering på TikTok. Skapa ett konto genom att använda en e-postadress eller ett telefonnummer och ange ett lösenord. Dessa uppgifter kommer att fungera som dina inloggningsuppgifter för att få tillgång till ditt TikTok Ads Manager-konto. Godkänn TikToks villkor och klicka på Registrera dig.

Behöver du hjälp med TikTok-annonsering?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
GDPR

Läs mer om SEO Sverige och våra tjänster