Google

Experter på Google

Google har länge varit en ledande aktör inom digital marknadsföring, först genom SEO och sedan med Google Ads. Vår expert, Pia Flynn, är en riktig stjärna på området. Hon har tidigare arbetat på Google i Köpenhamn innan hon började hos oss.

Google

Google Ads seo sverige

Google Ads

Annonsera mot målgrupperna som redan är intresserad. Google Ads är Googles annonseringslösning där du själv bestämmer när, var och hur du vill synas!

Läs mer
Google shopping ikon SVG

Google shopping

En bild på din produkt samt dess titel, pris, namnet på din butik och mycket annat ger eventuella kunder en bra bild av dina erbjudanden. Det är med andra ord en enorm tillgång och näst intill ett måste för e-handlare.

Läs mer
Google analytics ikon SVG

Google Analytics (GA4)

Google Universal Analytics ersattes av GA4 i juli 2023. Detta är inte en helt lätt uppdatering och många känner sig osäkra på vad som krävs. Sitt lugnt i båten, vi hjälper dig att sätta upp det rätt från början.

Läs mer
Google Ads seo sverige

Display-annonsering

Genom att effektivt placera sina annonser i Googles Displaynätverk i de miljöer man anar att kundgruppen befinner sig har man stora möjligheter till att både driva trafik och öka varumärkeskännedom.

Läs mer
Looker Studio ikon SVG

Looker Studio

Detta är ett rapporteringsverktyg som omvandlar data till informativa rapporter. Dessa går att koppla till många olika datakällor. Före detta Google Data Studio.

Läs mer
Google My Business ikon 1 SVG

Google My Business

Ett utmärkt komplement som gör dig extra synlig på sökresultaten i Google. Ta emot recensioner, visa öppettider, kontaktinformation och allt detta visas även på Google Maps.

Läs mer