Annonsera på Pinterest seo sverige

Annonsera på Pinterest

Varför annonsera på Pinterest?

Pinterest är plattformen människor söker sig till för att inspireras, och vad är inte bättre som företag, än att finnas/synas där för alla 433 miljoner användare som Pinterest har i månaden.

Pinterest erbjuder en mängd med alternativ för att bygga upp kampanjer som passar ert mål, vare sig det gäller varumärkeskännedom och att utöka räckvidd eller få in konverteringar på era produkter. Hitta din perfekta målgrupp baserad på demografi, intressen, sökord, kundlistor och mycket mer. Att annonsera på Pinterest har många fördelar!

Lägg in shoppingen rakt på profilen, skapa dina produktkataloger och kör en dynamisk re-targeting eller varför inte skapa några ”agerasom”-målgrupper för att hitta nya kunder baserat på beteenden ni ser hos era nuvarande kunder.

Vi har gedigen erfarenhet och kompetenserna som krävs för att uppnå fantastiska resultat för både mindre såväl större företag – och vi jobbar givetvis utifrån era mål och anpassade budget.

Möjligheterna med att annonsera på Pinterest är många och plattformen är kanske extra intressant på grund av den relativt låga konkurrens som just nu råder bland annonsörerna.

Pinterest är plattformen där användarna söker inspiration till resan, hemmet, matlagningen och mycket mer. Därför är flödena inte fulla med innehåll som ger negativ eller oangenäm energi. Nyfiken? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!

SEO Sverige har bistått flera kunder med framgångsrika kampanjer genom att annonsera på Pinterest, här är några av dem

Logga-hultens 300x123
Logga-root pasta
Logga-länsförsäkringar skåne

FAQ annonsera på Pinterest

Pinterest-annonsering kostar vanligtvis mellan $2 och $5 per 1 000 visningar, och mellan $0,10 och $1,50 för engagemangsannonser. När du utvecklar din marknadsföringsstrategi för Pinterest kan du ha olika mål eller syften med din Pinterest-annonsering.

Logga in på ditt Pinterest-företagskonto. Klicka på din profilbild längst upp till höger på skärmen. Hitta den pin du vill använda som annons, håll muspekaren över den och klicka på ”Marknadsför” i det övre högra hörnet av pinnen. Endast pins som är kvalificerade för en annonskampanj kommer att ha knappen ”Marknadsför”.

Det är möjligt att både sälja och köpa direkt på Pinterest genom användning av ”buyable pins”.

Behöver du hjälp med att annonsera på Pinterest?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
GDPR

Läs mer om SEO Sverige och våra tjänster