Annonsering

Vi kan social media

Sedan 2006 har SEO Sverige i Malmö stöttat företag inom olika branscher med att förbättra sin synlighet på sociala medier. Vi tror på att verkligen förstå ert företag för att kunna positionera er på rätt sätt och nå er målgrupp där de är mest aktiva.

Potentialen för företag att marknadsföra sig effektivt på sociala medier är enorm, och vi på SEO Sverige vill hjälpa er att dra nytta av denna möjlighet.

Annonsering

annonsering på facebook ikon

Facebook

Facebookanvändarna delar gärna information om böckerna de läser, maten de äter och resorna de åker på. Som annonsör hittar du garanterat din målgrupp här.

Läs mer
Instagram ikon 1 SVG

Instagram

Samma data som finns tillgänglig för Facebook och en mängd med kreativa möjligheter när det kommer till både bild och rörligt. Här vill du definitivt inte missa chansen att synas!

Läs mer
LinkedIn ikon SVG

LinkedIn

LinkedIn – det professionella nätverket med hög trovärdighet. Rekrytera, sälja eller informera – LinkedIn erbjuder ett unikt sätt att träffa rätt genom att kunna rikta sig mot jobbtitlar.

Läs mer
tiktok annonsering seo sverige

TikTok

Appen som under de senaste åren upplevt en enorm tillväxt och etablerat sig som en av de framträdande aktörerna inom sociala medier.

Läs mer
annonsera på Snapchat seo sverige

Snapchat

Snapchat erbjuder många unika möjligheter att nå din önskade målgrupp. Speciellt just den målgruppen du inte når på andra plattformar.

Läs mer
pinterest ikon SVG

Pinterest

Pinterest är plattformen människor söker sig till för att inspireras, och vad är inte bättre som företag, än att finnas/synas där för alla 433 miljoner användare Pinterest har i månaden.

Läs mer
YouTube-annonsering seo sverige

YouTube

Världens största plattform för rörlig media. Nå ut med ditt budskap med en av de mest tacksamma annonserings- formerna. Stor räckvidds potential & målgruppsanpassning.

Läs mer
Annonsera på Bing sökmotor - Bing Ads

Bing Ads

Bing Ads erhåller en viktig del av sökmotormarknaden, både i Sverige och runt om i världen fast man kanske inte skulle tror det.

Läs mer
App store ikon SVG

App-annonsering

Fråga: Hur hittade du din senaste app? Antagligen inte genom en sökning i Appstore eller Goole Play, vågar jag påstå.

Läs mer
social media hantering ikon SVG

Social media-hantering

Spänn musklerna mot era konkurrenter! Att klara av allt internt är inte alltid möjligt.

Läs mer