Annonsera på Pinterest

Pinterest är plattformen människor söker sig till för att inspireras, och vad är inte bättre som företag, än att finnas/synas där för alla 433 miljoner användare som Pinterest har i månaden.

Pinterest erbjuder en mängd med alternativ för att bygga upp kampanjer som passar ert mål, vare sig det gäller varumärkeskännedom och att utöka räckvidd eller få in konverteringar på era produkter. Hitta din perfekta målgrupp baserad på demografi, intressen, sökord, kundlistor och mycket mer.

Lägg in shoppingen rakt på profilen, skapa dina produktkataloger och kör en dynamisk re-targeting eller varför inte skapa några ”agerasom”-målgrupper för att hitta nya kunder baserat på beteenden ni ser hos era nuvarande kunder.

Vi har gedigen erfarenhet och kompetenserna som krävs för att uppnå fantastiska resultat för både mindre såväl större företag – och vi jobbar givetvis utifrån era mål och anpassade budget.

Möjligheterna med Pinterest är många och plattformen är kanske extra intressant på grund av den relativt låga konkurrens som just nu råder bland annonsörerna.

Pinterest är plattformen där användarna söker inspiration till resan, hemmet, matlagningen och mycket mer. Därför är flödena inte fulla med innehåll som ger negativ eller oangenäm energi. Nyfiken? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!

Intresserad? Kontakta oss!

Frida, ansvarig Pinterest annonsering.