Annonsera på TikTok

Frågan är inte om du ska annonsera på TikTok, frågan är vad du ska annonsera på TikTok. Denna beroendeframkallande kanal fångar lätt användaren och hen spenderar mycket tid där.

Det bästa av allt är att materialet som fungerar bäst är där inga stora produktioner eller kostnader bakom, utan det som fungerar bäst är det som smälter in i användarens vanliga flöde. Autentiskt innehåll levererar!

Hitta din målgrupp

Hitta din målgrupp med hjälp av demografi, beteende och kategori. Givetvis väljer du även målsättning med dina annonser baserat på ditt syfte med att annonsera på TikTok (konvertera, medvetenhet eller trafik). Vi hjälper dig att välja rätt annonsformat och ger råd/hjälp kring innehåll baserat på er målsättning med annonseringen på TikTok.

TikTok är kul och ger fantastiska annonseringsresultat för företag som lyckas bemästra det på rätt sätt. In och underhåll er målgrupp samtidigt som ni får hög ROI med er TikTok-annonsering. Behöver du vår hjälp eller vill lära dig mer om TikTok-annonsering? Fyll i formuläret så hjälper vi dig!

Intresserad? Kontakta oss!

philip-lindwall-linkedin-expert-webbspecialist-snapchat-expert

Philip, ansvarig TikTok annonsering.