Bing ads ikon

Annonsera med Bing Ads

Bing Ads erhåller en viktig del av sökmotormarknaden, både i Sverige och runt om i världen fast man kanske inte tror det. Flera större svenska företag och myndigheter använder Bing som sökmotor, lite förvånande, men för oss annonsörer erbjuder Bing möjligheter att fånga uppmärksamhet hos nya målgrupper till en mycket lägre kostnad än Google AdWords.

Vill du synas mot den amerikanska marknaden så är Bing-närvaro ännu viktigare då Bing har drygt 30 procent av den amerikanska sökmarknaden. Det är ett perfekt ställe att synas på för företagare som behöver hitta kunder till låg kostnad, och det är ett bra komplement till er Google AdWords-annonsering. Har ni en existerande Google AdWords-kampanj, är det lätt att exportera kampanjen till Bing Ads.

Vi på SEO Sverige har sedan 2006 jobbat med sökmotorsmarknadsföring och vi har otaliga Bing-kampanjer i bagaget och med vår senaste rekrytering från självaste Google, Pia Flynn, kan vi garantera best practise rakt igenom, från uppsättning till optimering, för så väl Adwords som Bing.

Fördelarna med Bing Ads

  • Många datorer – främst företags- och myndighetsdatorer – är förinställda med Bing som sökmotor. Här sker miljontals sökningar varje dag, och där vill du synas.
  • På grund av den låga konkurrensen så kostar ett klick från Bing Ads bara en bråkdel av ett Adwords-klick.
  • Det är en barnlek att komma igång med Bing Ads. Bara välj din Adwords-kampanj och kopiera den sen rakt in i Bing. Enkelt, smidigt, effektivt.

Hur vi jobbar med Bing Ads

Det är lätt att komma igång med Bing Ads, men för att få effektiva kampanjer krävs ett intensivt optimeringsarbete. På SEO Sverige tar vi emot både kunder som vill starta från noll med en ny kontostruktur, och kunder med befintligt konto men som vill ha hjälp med optimering. Optimeringen innebär bland annat att vi justerar budnivåer, utesluter negativa sökord, provar olika annonser och testar nya sökord löpande.

Var inte rädd att ta dig an Bing Ads, det kan innebära lägre konverteringskostnad och många nya kunder. Med vår erfarenhet från olika branscher vet vi vad som funkar och inte funkar, kontakta oss på 040-882 70 för fri konsultation. Vi hörs!

Intresserad? Kontakta oss!

pia-flynn-adwords-expret-ads-shopping2

Pia, ansvarig Bing Ads.

Läs mer om Pia.