Ring oss på: 040-882 70 - E-post: info@seosverige.se

Google AdWords Specialist – Pia Flynn

Pia Flynn är Google Adwords-specialisten som värvades från Google Partners hösten 2016, där hon under 4 år arbetat med flera av de stora svenska digitala byråerna. En av dessa byråerna var SEO Sverige, en byrå hon uppenbarligen fastnade för. Här jobbar Pia Flynn som konsult med specialistkunskaper inom samtliga Google Adwords olika produkter, allt ifrån klassiska Adwords Sök-kampanjer, via effektiv Youtube-annonsering, till nischade App-kampanjer.

Pia Flynn - Google AdWords Specialist

8till5.se skriver om Pia Flynn –Jag föll för att SEO var en oflashig byrå

Det har aldrig varit svårare att vara Adwords-specialist, men det är lätt att komma igång. Så vill ni ha en flygande start för era Adwords-kampanjer så kommer här Pia Flynns bästa nybörjartips.

Google Sök

Syns med dina annonser när kunderna söker efter dina produkter eller tjänster.

Pias tips: Låt sökorden gå som en röd tråd genom hela din AdWordskampanj, från sökordslistan, via annonstexten till landningssidan.

Google Display

Syns med bannerannonser där din målgrupp surfar.

Pias tips: Lämpar sig bäst när målet är ökat varumärkeskännedom eller när du marknadsför väldigt nischade produkter/tjänster.

Läs mer om Displayannonsering.

AdWords på Youtube/Youtube-annonsering

Världens största videoplattform med över en miljard användare.

Pias tips: Var inte rädda. Det måste inte vara en high end producerad video, utan oftast så fungerar det jordnära och autentiska bättre. Lägg hellre pengarna på att sprida filmen.

Läs mer om Youtube-annonsering.

Google Shopping

För dig med e-handel är Google Shopping inget alternativ. Det är ett måste!

Pias tips: Om du inte känner dig tekniskt självsäker, ta gärna hjälp av en expert, i alla fall i uppstartsfasen.

Läs mer om Google Shopping-annonsering.

App Campaigns

Har du en app? Då vill du antagligen att folk ska ladda ner den. Det gör du med App Campaigns.

Pias tips: För att kunna spåra köp till Apples enheter (iOS) krävs en separat kod i appen. Kontakta appens utvecklare för att få detta gjort, annars kan resultatet inte mätas. Tips nummer 2: erbjud gärna en månad gratis för att öka nedladdningarna av appen.

SEO Sverige & AdWords

SEO Sverige Malmö är certifierade Google Partners, och efter åtta års erfarenhet av AdWords vet vi vad som krävs för en framgångsrik digital kampanj. Vi strävar alltid efter kundens förtroende – något som vi vet måste förtjänas. Genom att pedagogiskt förklara och analysera Google AdWords alla möjliga tillämpningsområden på just din marknad och för ditt företag, når vi önskade resultat – tillsammans!

Erbjudande!

Är du intresserad av Google AdWords – kanske har du redan ett befintligt engagemang eller så är du på väg att starta ett helt nytt?
Vi erbjuder en kostnadsfri mindre utvärdering av ditt befintliga konto. Ofta finns det mycket pengar att spara genom professionell hantering. Skicka in dina kontaktuppgifter oavsett om du är intresserad av en utvärdering eller om du är nyfiken på att börja annonsera med Google AdWords.

Företagsnamn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

SEO Sverige är Google Partner

Pia Flynns Google Certifieringar

Länsförsäkringar Skåne

HD-SYDSVENSKAN

ICA

Bonnier

Back to Top