Google Analytics - med SEO Sverige
Ring oss på: 040-882 70 - E-post: info@seosverige.se

Google Analytics

Google Analytics är ett gratis verktyg med ett antal funktioner som hjälper dig att analysera trafiken till och på din webbplats. Det ger dig också en övergripande bild av vem din målgrupp är och vad de är intresserade av.

Google Analytics ger dig möjlighet att överblicka alla undersidor på din webbsida och med hjälp av flera instrumentpaneler och rapporter kan du se allt av intresse (enorma data).

Verktyget kan visa dig hur besökarna tagit sig till din webbplats t.ex. via en sökmotor, sociala medier eller en annan webbplats, vilket sidor de har tittat på och vilken enhet de använt sig av. Du kan mäta försäljning och konverteringar t.ex. hur många det är som börjar prenumererar på ditt nyhetsbrev och vart de kom i från. Du kan även få statistik på hur många som tittar på dina YouTube filmer du har på webbplatsen m.m.

Förbättra din webbplats

Google Analytics ger dig möjlighet att hela tiden förbättra din webbplats för att nå de mål du satt upp. Du kommer till exempel att kunna se orsakerna till varför trafiken till webbplatsen plötsligt ökar, du kanske upptäcker en blogg som du inte visste fanns och som länkar till din webbplats. Vid ett annat tillfälle kanske du noterar en kraftig nedgång av trafiken till webbplatsen och det kan då bero på att en annan webbplats som ligger bättre till i den organiska sökresultaten eller betald annonsering (Google Ads).

Om du arbetar med marknadsföring, så vet du hur viktigt det är att ha tillgång till rätt information för att kunna fatta välgrundade beslut som gynnar ditt företag i längden. Oavsett vilket företag du driver så är det otroligt viktigt att du syns på internet. Ditt företag kanske säljer produkter över nätet, driver en blogg eller har en webbplats för att informera om verksamheten. Det spelar ingen roll vilket syfte din webbplats har, det är i vilket fall som helst mycket intressant att se hur besökare interagerar med ditt företag på internet.

Använd dig av Google Analytics för att nå dina affärsmål!

SEO Sverige & Google Analytics

SEO Sverige är certifierade i Google Analytics och har arbetat med statistik och analys i många år.

Ring oss redan idag 040-882 70 eller fyll i formuläret till höger om ni behöver hjälp med att analysera besökarna på er webbplats!

Fyll i dina uppgifter här nedan, så återkommer vi så snart vi kan. Ni kan också ringa oss på 040-882 70!

Företagsnamn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Länsförsäkringar Skåne

HD-SYDSVENSKAN

ICA

Bonnier

Back to Top