Snapchat logga ikon

Annonsera på Snapchat

Det senaste året har annonsering verkligen tagit fart på den gula appen, inte minst tack vare lanseringen av “Snap Publisher” för allmänheten. Även om det underlättat för gemene man att skapa annonser så är det fortfarande en djungel om man inte jobbat med liknande plattformar innan.

Och med ständiga uppdateringar av både appen, plattformen, annonstyper, regler et.c så blir det en hel del att hålla koll på. Därför har vi en expert som fokuserar sig på Snapchat för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen och kompetensen som finns.

Nå din målgrupp

Snapchat erbjuder många unika möjligheter att nå din önskade målgrupp. Speciellt just den målgruppen du inte når på andra plattformar. Största användningsgruppen är 15-24 år gamla, en väldigt ung målgrupp som är väldigt vana vid annonser i sina sociala mediaflöden. Det är här Snapchat’s annonser står ut genom att vara korta och direkt på sak. Den unga målgruppen vill inte läsa eller anstränga sig för att ta in information och där gör 10 sekunder långa annonser sig perfekta.

Var dina annonser ska visas kan du såklart välja. Antingen mellan stories, i Discover feeden eller mellan stories i Discover feeden. Vill du rikta dina annonser mot användare med specifika intressen så har du en hel del val.

Geografiskt går såklart även att välja, antingen via en radie så liten som 0.1 km eller ett helt län som Skåne eller Dalarna.

Behöver du hjälp med annonsering på Snapchat? Fyll i kontaktformuläret eller ring oss direkt på 040-882 70 så hjälper vi gärna dig!

 

Några av de kunder som Philip har hjälpt med annonsering på Snapchat

Intresserad? Kontakta oss!

philip-lindwall-linkedin-expert-webbspecialist-snapchat-expert

Philip, ansvarig Snapchat-annonsering.

snapchat-certificate-seo-sverige-philip-lindwall

Läs mer om annonsformat på Snapchat.