Ring oss på: 040-882 70 - E-post: info@seosverige.se

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering kan vara skillnaden mellan medvind och motvind för ett företag.

Med SEO Sveriges mångåriga erfarenhet inom sökmotoroptimering vet vi vad som fungerar och vad som förstör. Genom noggrant och långsiktigt arbete, tillsammans med våra kunder, utvecklar vi webbplatsen så det uppfyller alla de krav – både från sökmotorer och besökare – som ställs idag.

Framgångsrik sökmotoroptimering är ett hantverk som bygger på kombinationen mellan kundkännedom och en perfekt webbplats.

Att förstå vad kunden söker efter och hur du bäst anpassar din webbplats i struktur och innehåll är egentligen vad sökmotoroptimering går ut på, och det kanske låter enkelt, men i en tid av snabba förändringar och stora krav på relevant och unikt innehåll, är sökmotoroptimerings-arbete ett strategiskt och tidskrävande arbete, som kräver både snabba fötter och teknisk kompetens.

Allt finns på nätet idag. Alla företag finns där. Alla kunder finns där. Det innebär att just dina kunder – nutida som framtida – också finns där. Men också dina konkurrenter. Vem syns idag högst upp vid sökning på relevanta fraser?

Gör en test-googling och se efter. Är du nöjd med resultatet?

Varför sökmotoroptimering?

Sökmotorsoptimering handlar om att göra din webbplats tillgänglig för sökmotorerna, och att maximera din synlighet på dessa.
En stor del i denna process går ut på att strukturera en webbplats så att den upptäcks, läses och indexeras av sökmotorerna på ett så optimalt sätt som möjligt. Rätt utfört kommer ditt innehåll att vara attraktivt, relevant och tydligt både för sökmotorerna och för deras användare.

Tänk om ingen kunde hitta ditt företag eller telefonnummer? Ingen hållbar situation för de flesta företag. Samma sak gäller idag för ett företags webbsida. Folk förväntar sig att kunna hitta er utan krångel. Tänk på alla potentiella kunder som inte känner till er? Med ett par knapptryckningar kan deras intresse väckas för just era produkter eller tjänster om ni syns där de letar.

Sannolikheten att få nya kunder på detta snabba och enkla vis ökar dessutom ännu mer om man har en genomtänkt struktur och design på sin hemsida.
Med hjälp av sökmotorsoptimering kan man alltså nå fler nya kunder som letar efter just vad ditt företag har att erbjuda.

SEO-tips och vad vi t.ex. tittar på

Onpage optimering:

Justering av Title taggarna på varje undersida så de blir unika och relevanta.
Se till att Description taggarna stämmer med varje undersidas textinnehåll och att den är unik.
Se till att rubrikerna till texterna har rätt H1, H2 och H3.
Intern länkstruktur, för att vägleda besökarna till det som är viktigt på webbplatsen.
Skapa en sitemap för att hjälpa sökmotorernas spindlar att hitta alla undersidor.
Se över textinnehållet och gör eventuella ändringar om det också behövs. Google gillar mycket text! Se till att webbplatsen ständigt uppdateras med relevant och kvalitativt innehåll. Här är en blogg perfekt!

Offpage optimering:

Kvalitativa inkommande länkar till er webbplats. Fås på bästa sätt genom att man har bra innehåll eller genom att synas i sociala medier.

Fyll i dina uppgifter här nedan, så återkommer vi så snart vi kan. Ni kan också ringa oss på 040-882 70!

Företagsnamn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

SEO Sverige & sökmotoroptimering

SEO Sverige har hjälpt sina kunder till konkurrensfördelar och ökad försäljning genom sökmotoroptimering sedan 2006. Vi arbetar med full transparens och vårt mål är att tillsammans med kunden, på ett pedagogiskt sätt, nå deras mål och visioner.

Ta del av vår mångåriga expertis inom sökmotoroptimering – ring oss idag på 040-882 70 eller fyll i formulären så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Länsförsäkringar Skåne

HD-SYDSVENSKAN

ICA

Bonnier

Back to Top