piaflynng-ads SVG

Annonsera med Google Ads

Google Ads (tidigare Google AdWords) är en hörnsten i de flesta digitala marknadsföringskampanjer. Kontakta oss redan idag på 040-882 70 för en kostnadsfri konsultation – tillsammans når vi framgång!

Marknadsföring med Google Ads

Få full kontroll över din marknadsföring – hela vägen från annonstext till mätbara resultat, och allt där i mellan. Till skillnad från traditionell marknadsföring, har du med Google Ads kontroll över vem ditt budskap når fram till, var det visas och till vilken kostnad – och allt är mätbart.

I det stora hela handlar det om att med hjälp av Ads driva relevant trafik till din webbplats, där den förhoppningsvis konverteras till befintliga kunder. För att nå så stor del av den surfande befolkningen som möjligt, delas Google Ads upp i två delar.

Läs mer om Pia Flynn som är SEO Sveriges Ads Specialist!

Söknätverket – Det mesta börjar med en sökning!

När någon söker efter en produkt eller tjänst som ditt företag kan leverera, vill du såklart synas i dennes sökresultat – och gärna högst upp. Genom en kampanj i söknätverket är detta inte långt borta. Rätt kalibrerat går det knappt att exponeras för en mer relevant målgrupp, och du betalar dessutom inte något för att synas, utan enbart vid faktiskt klick. En genomtänkt kampanj i Google Ads söknätverk är ofta första steget i din nya digitala marknadsföringsstrategi.

Displaynätverket – Att synas är att finnas

Vill du nå även de som inte är medvetna om deras behov än, och dessutom på deras favoritwebbplatser? Eller kanske för dem som tidigare varit inne på din sajt och visat intresse, men inte genomfört något köp? I så fall är Googles Displaynätverk den perfekta lösningen. Här ryms miljoner av webbplatser – såsom Youtube, Metro och Blogger – och alla har avsatt yta för relevanta annonser.

Du som annonsör kan bestämma själv vilka webbplatser du vill exponeras på, vilken målgrupp och pris. Detta är en utmärkt lösning för dig som vill bygga ditt varumärke och locka nya kunder. I kombination med en sökkampanj får du en helhetslösning för din digitala kampanj och en stadig grund att stå på.

SEO Sverige & Google Ads

SEO Sverige Malmö är certifierade Google Partners, och med mer än tio års erfarenhet av Ads vet vi vad som krävs för en framgångsrik digital kampanj. Vi strävar alltid efter kundens förtroende – något som vi vet måste förtjänas. Genom att pedagogiskt förklara och analysera Google Ads alla möjliga tillämpningsområden på just din marknad och för ditt företag, når vi önskade resultat – tillsammans!

Några av de kunder som Pia har hjälpt med Google Ads

alzheimerfonden-kund-SEO-Sverige

Intresserad? Kontakta oss!

pia-flynn-adwords-expret-ads-shopping2

Pia, ansvarig Google Ads.

Läs mer om Pia.