Min praktik på SEO Sverige

Det är min sista dag som praktikant på SEO Sverige. I 10 veckor har jag fått komma hit, ta del av deras positiva arbetsklimat, härliga energi och erfarenheter/lärdomar om branschen. Från första dagen har jag fått exakt det bemötandet man vill ha som en nervös, oerfaren praktikant. Stämningen här är full av ambition, men även väldigt lättsam och familjär.

På SEO Sverige har man roligt på jobbet helt enkelt!

Christine Nördskola SEO Sverige

Mina arbetsuppgifter har innefattat allt från statistikrapportering till kampanjbyggande i Google AdWords och Facebook-annonsering. Där emellan har jag fått komma med kreativa idéer till olika projekt och agera Social media manager tillsammans med den andra praktikanten, Minli. Jag uppskattar bredden på arbetsaktiviteter och dessutom förtroendet jag har fått i uppgifterna.

De 3 bästa sakerna med praktik på SEO Sverige

  • Bemötandet. Alla på kontoret har visat mig sina arbetsuppgifter och tagit sig tid till att lära mig.
  • Övergången från utbildning till riktiga arbetsuppgifter har känts naturlig.
  • Mycket varierande arbetsuppgifter.

De 3 viktigaste lärdomarna jag tar med mig

  • Ta initiativ; ställ frågor, fråga om nya uppgifter, kom med idéer.
  • Lärdom om arbetslivet. Hur branschen ser ut, vilken problematik som kan uppstå och så vidare.
  • Lärdomar från erfarna digitala marknadsförare som inte står i läroböckerna.

Det är inte utan en liten tår i ögat jag lämnar min praktikperiod här. Tiden här har varit en ovärderlig erfarenhet och det tackar jag så hemskt mycket för.

Tack bästa SEO Sverige för denna tid!

/ Christine

En tanke om “Min praktik på SEO Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *